W+K Tokyo

It’s CHO GOOD!!

d769f561a83144e487d0d6cfae847f14_7.jpeg

What do you know about OKONOMI-YAKI, one of the best in the history of Japanese junk food? It’s so cheap, delicious, and it makes us so creative!

お好み焼き…それは、日本のジャンクフード市場、最も安くて美味しく、そしてクリエイティビティーを掻き立てる料理 の一つと言えるでしょう。

27d883ffa4e341adb8210ba94bb41d4f_7.jpeg

OKONOMI-YAKI is like a Japanese style pizza. In order to cook, it requires a heated pan surrounded by a nice group of people.

お好み焼きに必要なのは、大きな鉄板と、それを囲むナイスな人々。

88a81c3844c04596a03513fc03afd396_71.jpeg

OKONOMI-YAKI batter can contain a variety of things, as “OKONOMI” means “whatever you like.” The more you mix, the better it tastes.

「お好み」の具を思いっきりミックス。お店のスタッフの方曰く、「ネタは混ぜれば混ぜるほど美味しい。」とのことです。

744c8a5830c24990842c4ee6b361935d_7.jpeg

Spread the batter on the pan,  and  here we layered thinly sliced pork and YAKISOBA noodle.

豚肉と、焼きそばを重ねていきます。

7db3301bf97f4f74870f3c6864ee6043_7.jpeg

How is your OKONOMI-YAKI flipping skill?

お好み焼きは、ひっくり返すタイミングが重要です。

a1425f955b57481a96f467fa850fa755_7.jpeg

And be creative.

とてもクリエイティブ。

 4c45a149894f4282bbdf172f5a76d338_7.jpeg

Make OKONOMI-YAKI more friendly by drawing a face with mayonnaise.

マヨネーズで不思議な顔を描けば、なんだかとってもフレンドリーなお好み焼きに。

68f82c6e23f64807a9366a582e50f48c_7.jpeg

It was the last supper in Tokyo for Chris, the Strategic Planner  visiting from Portland.

この夜は、W+Kポートランドから東京に滞在していたChrisの最後の晩餐。

a32ffc3b5b29472c841ca6582c963b2a_7.jpeg

Chris left a nice message on OKONOMI-YAKI, it was CHO (so) GOOD. Yes, it was a CHO GOOD dinner and CHO GOOD that you visited and stayed with us!!

Chrisがお好み焼きに描いたメッセージは、「チョーGOOD」。彼のチョーGOODな東京滞在を締めくくるチョーGOODな最後の晩餐でした。